Trnsko 34, 10020 Zagreb dmsgz2012@gmail.com +385 (0)1 655 22 65

O nama

DRUŠTVO MULTIPLE SKLEROZE GRADA ZAGREBA je nestranačka, nevladina, neprofitna, socijalno društvena organizacija osoba oboljelih od multiple skleroze, članova njihovih obitelji i ostalih građana koji svojim radom žele pomoći Društvu u svrhu ostvarivanja radnji i mjera na promicanju liječenja i rehabilitacije, istraživanja i zaštite osoba oboljelih od multiple skleroze.
Temeljni cilj djelovanja Društva je poticanje i iniciranje unapređenja istraživanja, liječenja, rehabilitacije i zaštite osoba oboljelih od multiple skleroze.
Društvo nastoji pružati korisne informacije o čitavom spektru tema od značaja za osobe oboljele od MS i članove njihovih obitelji.
Također, članstvo u Društvu osigurava i određene povlastice kao npr. 50% smanjenje TV i telefonske pretplate (T-Com) i dr.
Članovi Društva imaju mogućnost koristiti uslugu fizikalne rehabilitacije uz nadzor fizioterapeuta u prostorijama Društva, nazočiti vrijednim predavanjima, biti informirani te međusobno razmjenjivati iskustva.
Članstvo u Društvu je dobrovoljno, učlanjenje je jednostavno, a sve ostale informacije mogu se dobiti putem telefona ili izravno u uredu Društva.